سیاسی

۱۴۴ هزار دانش آموز خراسان جنوبی در سال تحصیلی جدید به مدرسه می روند

به گزارش نسیم قائن ، ‘عباس لامعی’ روز شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی افزود: ۶۹٫۱۲ درصد دانش آموزان استان در مدارس شهری و بقیه در مدارس روستایی تحصیل می کنند.
وی در تشریح پروژه مهر استان گفت: در بحث بازگشایی مدارس کارهای لازم در کمیته های مربوط صورت گرفته و در راستای ساماندهی نیروی انسانی، حدود ۳۰۰ نفر در داخل استان جابجا شدند.
لامعی با بیان اینکه یکصد نفر از همکاران فرهنگی به سایر استانها عزیمت کردند و در مقابل ۷۰ نفر نیز وارد استان شدند، افزود: در روز ۳۱ شهریور ماه دو آموزشگاه استان که توسط موسسه برکت ساخته شده، توسط مقام عالی وزارت و از طریق ویدئو کنفراس افتتاح خواهد شد.
وی در ادامه از تعدد زنگ های نواخته شده در طول سال تحصیلی به عنوان کلکسیون زنگ ها و یکی از معضلات وزارت آموزش و پرورش که وقت ساعت آموزش را می گیرد یاد کرد و گفت: بنا به تصمیم اتخاذ شده از سوی شورای عالی وزارت آموزش و پرورش، از امسال تنها سه زنگ در مدارس نواخته خواهد شد.
لامعی افزود: این سه زنگ شامل زنگ آغاز سال تحصیلی و مقاومت، ۱۳ آبان و نیز زنگ پیروزی انقلاب خواهد بود.
شهردار بیرجند نیز گفت: امسال تمامی اتوبوس های شهرداری در روز بازگشایی مدارس دانش آموزان را رایگان جابجا خواهند کرد.
ˈعباسعلی مدیحˈ افزود: در حال انجام مذاکره با اتوبوس های بخش خصوصی هستیم تا آنها را نیز برای ارایه سرویس رایگان در روز بازگشایی مدارس ترغیب کنیم.
وی در خصوص محدود شدن زنگ های متعدد در طول سال تحصیلی اظهار داشت: نه تنها نباید این زنگ ها را کم کرد بلکه باید به مناسبت های مختلف زنگ ها به همراه سخنرانان ویژه آن مناسب خاص دعوت شود تا دانش آموزان با موضوعات مختلف در حاشیه برنامه درسی خود آشنا شوند.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی نیز گفت: آموزش و پرورش حوزه حساسی می باشد و اگر این سازمان را جدی بگیریم، بخش اعظمی از مشکلات جامعه برطرف خواهد شد.
ˈمحمد حسینیˈ افزود: ما در این حوزه به نگاه جامعه نگر نیاز داریم و خلاء آن در حوزه آموزش و پرورش، اثرات و تبعات منفی به همراه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه باید بین مدرسه و جامعه همخوانی و هماهنگی وجود داشته باشد، گفت: رابطه والدین با مدرسه نیز باید کیفیت داشته باشد.
حسینی، دستگاه های اجرایی را موظف به حمایت از آموزش و پرورش دانست و افزود: در عین حال لازم است بخش خصوصی را نیز با نیت کمک به آموزش و پرورش فعال تر کنیم.
وی گفت: برای ورود بخش غیردولتی به نظام آموزش و پرورش باید نظارت دقیق در این زمینه وجود داشته باشد تا بخش خصوصی تمایل به حمایت از آموزش و پرورش پیدا کند.
منبع:ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا