سیاسی

روزقدس،رستاخیزاستکبارستیزی

به گزارش نسیم قائن ، سلمان اسحاقی تحلیل گر مباحث بین المللی طی یادداشت وارده به سایت نسیم قائن در خصوص حیله دشمن وسوءاستفاده وی که قراربودازبرجام به جهت برداشتن پرچم حمایت ایران ازمظلومان ومستضعفین جهان نماید،نوشت:
ماه رمضان سال١٣۵٨بودکه خورشیددرخشان آسمان انقلاب اسلامی ،حضرت امام خمینی(ره)درپیامی آخرین جمعه ماه رمضان هرسال را به عنوان روزقدس تعیین کردند.
میتوان با اطمینان گفت همچنان که بنیانگذارانقلاب اسلامی درمقابل مستکبرین جهان ایستاد،نائب صالح وبرحقش امام خامنه ای نیز پس ازاوباعزت واقتداروتدبیر بی بدیل خویش درجهت حمایت از مظلومان ومستضعفین جهان قدمهای محکمی برداشته وبارهانقشه ها وترفندهای دشمن را نقش برآب نمودند،حال به مناسبت فرارسیدن روزقدس جا داردشرح مختصری در خصوص حیله دشمن وسوءاستفاده وی که قراربودازبرجام به جهت برداشتن پرچم حمایت ایران ازمظلومان ومستضعفین جهان نمایدراتقدیم نماییم
بعدازگذشت سه دهه از عمرانقلاب اسلامی، نظام بامشخص کردن چهارچوبی به دستگاه دیپلماسی خود اجازه داد تا در راستای دفاع از حقوق مسلّم کشورمان باکشورهای به ظاهر قدرتمند جهان در پای یک میز مذاکره به گفتگو بنشیند.
درمدت زمان این رویداد بزرگ دیپلماسی دشمن دست از شیطنت های خبیثانه خویش برنداشت و با ایجاد فضاهای تفرقه انگیز و ایجاد جنگ های تبلیغاتی ناجوانمردانه سعی برآن نمود تا افکار ملت عزیز وانقلابی کشورمان و نیزافکار ملت های انقلابی جهان را درخصوص تلاش مخلصانه و مدبّرانه دیپلماتهای ایران مخدوش نماید.
یکی از موضوعات کذب این شبیخون آن بود که تیم مذاکره کننده برای رسیدن به نتیجه مطلوب راضی شده است تا در خصوص دیگرموضوعات مورد دلخواه آمریکایی ها ازقبیل حمایت ازحزب الله لبنان و جبهه مقاومت فلسطین نیز مذاکره نمایید.
نقشه ای که با سخنان مدبرانه و قاطعانه مقام معظم رهبری در سخنرانی حرم رضوی در اول فروردین سال۱۳۹۴ پس از حمایت وتقدیر از فرزندان دیپلمات کشورمان نقش برآب شد. دراین خصوص رویترز
بعدازآن سخنرانی تیتریک خودرااینگونه زد؛؛؛؛؛رهبرایران درمیان فریادهای مرگ برآمریکای مردم تاکید کرد که تهران باقدرت های جهانی تنها درباره موضوع هسته ای و نه موضوعات منطقه ای مذاکره می کند.موضوعی که با هوشیاری مقام معظم رهبری ختم به خیرگردید.
جمعه این هفته که مصادف است با روزجهانی قدس جا دارد مردم عزیز وفهیم کشورمان همچون گذشته با حضور در صحنه به دنیا اعلام دارند که ملت و دولت ایران باتبعیت از رهبرومولای خویش پای آرمان های خود که یکی از آنها حمایت از مظلومان و مستضعفین جهان می باشد هست و خواهد بود وبرای عقب نشینی از این آرمان وعقیده خویش هیچگاه سر میز مذاکره نخواهدنشست .
حضور پرشورمردم عزیزمان درروزقدس امسال مهر تاییدی است برعملکردآرمانی نظام در خصوص آنکه مبارزه با استکباروحمایت از مظلومان ومستضعفین جهان یکی از آرمانهای نظام بوده و دراین راستا هیچگونه مذاکره وعقب نشینی را نخواهد پسندید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا