تجلیل از معلمین در طرح” هرپاسدار،یک معلم” + تصاویر

به گزارش نسیم قائن ، به همت کانون بسیج فرهنگیان شهرستان قاین وبه مناسبت هفته معلم طرح هر پاسدار ،یک معلم در حسینیه شهید سلیمانی سپاه ناحیه قاینات برگزار شد.
دراین جلسه ۲۰نفر از پاسداران شهرستان قاینات با اهدای گل و لوح سپاس از معلمین دوران تحصیل خود تجلیل کردند.
همچنین از ۲۰نفر از مربیان عقیدتی سیاسی و همسران پاسدارانی که معلم بودند نیز دراین مراسم تجلیل شد.
حجت الاسلام رحمانی امام جمعه قاین دراین مراسم با بیان این که کار معلم این است که سرشتی که خداوند انسان را بر آن آفریده است و آن فطرت و شعله کم فروغ را با زبانی مهربانانه بالا بکشند گفت:پیامبران و معلمان به انسانها چیزی را نمی آموزند بلکه آموزه های مادر زادی انسانها را به یاد او می آورند.
حجت الاسلام وافی مسئول نمایندگی ولی فقیه دراین مراسم گفت: ۳۶ هزار دانش آموز شهید محصول گرانبها وثمره کلاس های معلمین جهادی است که این شهدا با حضورشان در جبهه های جنگ و دفاع از وطن ،حجت را بر ما تمام کردند.
للهی مدیر آموزش و پرورش قاین نیز ضمن قدر دانی از این اقدام زیبای سپاه قاینات در تجلیل از معلمین گفت: این اقدام شایسته برای معلمین خاطره خوشی رادر کنار سایر خاطرات به یادماندنی آنها به ثبت رساند.