سیاسی

کمبود نیروی انسانی و فضای آموزشی در آستانه سال تحصیلی در قاین/عدم دسترسی برخی ازمدارس به شبکه شاد/برخی مسئولین به قول خود عمل نکردند

به گزارش نسیم قائن ، درآستانه سال تحصیلی جدید پنجمین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان قاین با حضور جعفری معاون مدیر کل آموزش و پرورش استان ،اسحاقی نماینده مردم قاینات وزیرکوه،حجت الاسلام رحمانی امام جمعه قاین ،کریمی فرماندار وجمعی از مدیران و انجمن اولیاء ومربیان در محل فرمانداری قاین بر گزار شد .
دراین جلسه سید احمد للهی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان قاین با بیان این که بنا به دستور وزارت آموزش و پرورش مدارس از ۱۵ شهریور دائر است گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده در شهرستان قاینات مدارس زیر ۵۰ نفر حضوری خواهد بود و مابقی مدارس نیز طبق برنامه ریزی با نصف ظرفیت دانش آموزان به صورت زوج و فرد و همچنین در بستر فضای مجازی سال تحصیلی خود را آغاز خواهند کرد.
وی در ادامه با بیان دغدغه هایی که در سال تحصیلی جدید با آن مواجه خواهند بود گفت: در سال تحصیلی جدید ۲۰۰ نفر از همکاران ما در آستانه بازنشستگی هستند که به دلیل کمبود شدید نیروی انسانی ۱۳۰ نفر را دعوت به ادامه کار کرده ایم.
چالش عظیم کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش قاین
للهی اضافه کرد: با احتساب باز نشستگی ۲۵۰ نفر از همکاران فرهنگی در سال آینده نیز چالش عظیمی بر آموزش و پرورش شهرستان مستولی خواهد کرد.
مدیریت آموزش و پرورش قاین در ادامه اظهار کرد: تا این لحظه ۲۰ کلاس آموزش ابتدایی با کمبود معلم مواجه است و همچنین ۳۴ دبیر در رشته های ادبیات فارسی،ریاضی،زبان ،ومطالعات در مقطع متوسطه اول و دوم با کمبود معلم مواجه است
وی با بیان این که در مقطع ابتدایی مشکل اساسی تر است گفت: با همه این موارد در تلاش هستیم که با شروع سال تحصیلی جدید بتوانیم مشکلات پیش رو را حل و فصل کنیم.
مدیر آموزش و پرورش قاین در ادامه با گلایه از عدم تکمیل پروژه های مهر علی رغم این که خیرین سهم خود را پرداخت کرده اند گفت: پیرو سفر دکتر ورناصری و همچنین مدیر کل نوسازی مدارس استان به شهرستان قاین و قول هایی که مبنی بر تکمیل ۲۵ کلاس تا اول مهر و مابقی تا پایان سال داده شده است گفت: با نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی هنوز خبری از ۲۵ کلاس نیست و در خواست ما از نماینده شهرستان قاینات و زیرکوه و فرماندار این است که پیگیر مطالبات شهرستان باشند.
عدم اجرایی شدن قول های مسئولین در رفع کمبود فضای آموزشی
وی ادامه داد: مدرسه شاهیک تعیین تکلیف نشده است،نیمبلوک با این که از مصوبات سفر استاندار است اماهنوز کاری صورت نگرفته است،محمد آباد علم در حال حاضر دانش آموزان با مشکل عدیده سرویس بهداشتی مواجه هستند ،دبیرستان ۴ کلاسه آرین شهر بلاتکلیف مانده است،گرازان ۲ سال است مدرسه آماده شده اما به دلیل عدم حصار کشی و یک چشمه دستشویی تحویل داده نمی شود،سرویس های بهداشتی مختلط برخی مدارس نیاز به اعتبار دارد ،مدرسه خنج قرار بوده است اول مهر تحویل شود،اسفشاد جزء پروژه های اول مهر بوده است،حیات طیبه را باید تا اول مهر تحویل دهند و.. .. وبا وجود این که در بسیاری از پروژه های ما خیرین سهم خود را پرداخت کرده اند اما دولت هنوز برای تکمیل پروژه ها حق خود را تزریق نکرده است ومدارس نیمه کاره رها شده اند.
عدم دسترسی ۴۳ مدرسه قاینات به شبکه شاد
للهی اضافه کرد: دکتر ور ناصری معاونت فنی و نظارت سازمان نوسازی مدارس کشوردر طی سفر به قاینات قول تامین اعتباراتی را برای پروژه ها داده اند اما هنوز ۱۸ پروژه ای که ایشان قول داده اند هیچ اعتباری دریافت نکرده است
وی از مسئولین استان خواست اگر در پی این سفر نقدینگی به استان آمده است سهم قاینات طبق قولی که داده اند فراموش نشود.
مدیرآموزش و پرورش قاین از عدم دسترسی ۴۳ مدرسه به شبکه شاد به دلیل عدم وجود زیر ساخت های اینترنتی وتلویزیونی نیز خبرداد.
درادامه بهروزی از ناظرین اداره کل نوسازی مدارس خراسان جنوبی طی توضیحاتی در خصوص پروژه های مطرح شده از تحویل دبستان ۲ کلاسه خنج،مدرسه حیات طیبه،تکمیل دبستان اسفشاد و.. خبر داد و گفت: مدرسه شاهیک و محمد آباد علم ونیمبلوک از دغدغه های اصلی ماست و امید واریم با برنامه ریزی های انجام شده بتوانیم هرچه سریعتر مشکلات را حل و کار به اتمام برسد.
جعفری معاون مدیر کل آموزش و پرورش استان گفت: هیچ دانش آموزی به هیچ نحوی نباید از آموزش محروم بماند ولذا دراین زمینه نیاز به همکاری خانواده ها به عنوان شرکاء آموزش و پرورش داریم.
وی به تشکیل مجمع خیرین حامیان دانش اموزان بازمانده از تحصیل اشاره داشت و گفت: امیدواریم با اجرای این طرح بتوانیم گام های موثری برداریم.
کریمی فرماندار قاین در این جلسه از برگزاری جلساتی با مدیر عامل مخابرات استان خبر داد وگفت: ۶۴ منطقه شهرستان قاینات نیازمند توجه ویژه برای اینترنت است که طبق قول مهندسی بهی براساس اولویت جمعیت حل مشکل برخی از روستاها تا اول مهر در دستور کار قرار دارد
کریمی ضمن تاکید بر رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در مدارس گفت: بازگشایی مدارس بر اساس دستور العمل ابلاغی از وزارت آموزش و پرورش است و اجرای برنامه ها و نحوه برگزاری کلاسها منوط به دستور العمل هاست.
مدیران استانی در حل مشکلات معلمین حق التدریس با سابقه چند ساله همکاری بیشتری داشته باشند
اسحاقی نماینده مردم قاینات و زیرکوه دراین جلسه با اشاره به وضعیت موجود در سال تحصیلی جدید از مدیران خواست تا در بین دانش آموزان و به خصوص دانش آموزان مدارس شبانه روزی از لحاظ رعایت پروتکل های بهداشتی جدیت بیشتری داشته باشند.
وی به موضوع لباس فرم مدارس در سال جدید نیز اشاره کرد و با بیان این که برخی از مردم موضوع اجباری بودن لباس را مطرح می کنند از مدیر آموزش و پرورش خواست تا دراین زمینه همکاری بیشتری داشته باشندکه للهی در پاسخ به این سوال ،اجباری بودن لباس را منتفی دانست و گفت: لباس فرم تغییری نکرده است و همان لباس سال گذشته خواهد بود.
نماینده مردم قاینات و زیرکوه به مشکلات معلمان حق التدریس که سابقه چند ساله نیز دارند اشاره داشت وگفت: برخی از مشکلات این مربیان در سطح استان قابل حل شدن است و از مسئولین استانی درخواست داریم تا مشکلات حدود۳۵ نفر از این معلمین حق التدریس شهرستان قاینات را حل نمایند تا با بکار گیری آنها مشکل کمبود نیروی انسانی نیز در شهرستان نیزکمتر شود.
اسحاقی از مسئولین آموزش و پرورش شهرستان قاین خواست تا در زمینه واگذاری اردوگاه شهید کاوه خضری دشت بیاض به بخش خصوص همکاری داشته باشند
در پایان ازآقای نوری خیر مدرسه ساز در روستای اکبریه نیز با اهداء لوح تقدیر شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا