اخباراسلایدر بزرگشهرستانویژه خبری

مسکن ملی قاین به روزنه امید نزدیک تر می شود

اقدامات بسیار خوبی در شهر قاین و شهرهای تابعه با همکاری دستگاههای خدمات رسان انجام شده است وروزنه امیدی برای ساخت مسکن ملی در شهرستان قاینات آغاز شده است.

به گزارش نسیم قاین،بیش از ۲۰ سال است که شهرستان قاینات الحاق زمین های ملی به شهر نداشته است و با روی کار آمدن دولت سیزدهم و این که یکی از اولویت های دولت خانه دار شدن است،با پیگیری های فراوان،سال گذشته الحاق بخشی از زمین های اطراف شهر قاین برای ساخت مسکن ملی خبر خوشی بود که به مردم این شهرداده شد.

با توجه به این که قاینات یک متر هم زمین ملی نداشت و تمام الحاقیات در توافق با مالکین شهرستان بود زمان شروع مسکن ملی در این شهر کمی زمان بر شد.
در وهله اول سایت ۴۹ هکتاری به شهر الحاق شد وشهرداری قاین به عنوان پیمانکار طرح انتخاب و کار پس از کش و قوس های فراوان آغاز شد .
از سال گذشته که کلنگ این پرروژه درفاز اول به زمین زده شده است تا کنون جلسات متعددی برگزار شده است و دستگاههای خدمات رسان موظف به اجرای زیرساختها در طرح مسکن ملی شده اند.

محمدی فرماندار قاینات در جلسه شورای مسکن ملی که صبح امروز در محل فرمانداری قاین برگزار شد با تاکید بر این که استاندار اعلام داشته اند تاکنون ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرح مسکن ملی به دستگاههای خدمات رسان استان تخصیص یافته و هنوز هم اعتبارات ادامه دارد از دستگاههای خدمات رسان شهرستان قاینات خواست تا هرچه سریعتر نسبت به آبرسانی،برق،گاز به مسکن ملی شهر قاین اقدام کنند.

وی ادامه داد: اکنون مسابقه خدمات رسانی به سایت های مسکن ملی در سطح استان است واگر دیر بجنبیم دیگران گوی سبقت اعتبارات را از ما خواهند گرفت.

محمدی با بیان این که شهرستان قاینات در اجرای طرح مسکن ملی نسبت به سایر شهرستانها عقب است گفت: با توجه به این که قاینات زمین ملی نداشت در وهله اول در تامین زمین با مشکل مواجه بودیم که الحمدالله در فاز اول۴۹ هکتار و در فازهای بعدی ۳۶ و ۳۸ هکتاری زمین تحویل متقاضیان خواهد شد و الحاق زمین های بیشتر به شهر ادامه دارد.

فرماندار قاینات یکی دیگر از مشکلات طرح مسکن ملی را در شهرستان اجرای قانون حق بیمه ساختمانی عنوان کرد و گفت: با تصویب قانون افزایش حق بیمه ساختمانی تامین اجتماعی مردم با مشکلات پرداخت مواجه شدند و با پیگیری های انجام شده فعلا هزینه به صورت اقساط از متقاضیان پرداخت می شود.

وی با بیان این که یکی از مطالبات ما از نمایندگان مجلس شورای اسلامی تغییر وضعیت قانون حق بیمه ساختمانی تامین اجتماعی به نفع مردم است گفت: در تماس های تلفنی و نامه هایی که به نماینده شهرستان داشته ایم درخواست شده است این موضوع از طرق مجلس شورای اسلامی پیگیری شود.

محمدی به افزایش پرداخت وام مسکن به ۵۵۰ میلیون تومان اشاره کرد و گفت: با توجه به این که بازپرداخت این وام تا ۵سال برابر ۴۰ درصد حقوق کارگری در سال ۱۴۰۲ خواهد بودو سهمیه استان هم برای پرداخت وام مشخص است لذا از متقاضیان درخواست تا هرچه سریعتر مراحل قانونی و اخذ پروانه را طی کنند و نسبت به دریافت وام اقدام کنند.
وی تاکید کرد قاینات از لحاظ ساخت و ساز مسکن ملی به دلیل مشکل اولیه تامین زمین عقب تر از سایر شهرستانهاست و اگر برای وام دیراقدام شود سایر شهرستانها ممکن است زودتر اقدام و سهمیه به شهرهای دیگر داده شود.

درابتدای جلسه مسئولین ادارات مربوطه به ارائه گزارشی از فعالیت های انجام شده در حوزه مسکن ملی پرداختند.

صادقی رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان با بیان این که آبرسانی موقت به سایت ۴۹ هکتاری آغاز شده و تاکنون ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است گفت: تا پایان هفته شیرهای موقت برای استفاده متقاضیان در چند نقطه نصب خواهد شد.
وی از آغاز به کار آبرسانی به مسکن ملی روستای شاهیک با اعتبار ۳میلیارد تومان خبر داد و گفت: قرارد بسته شده و به زودی کار آغاز خواهد شد.
صادقی از قراردآبرسانی اصلی به سایت مسکن ملی با اعتبار ۳۵ میلیارد تومان خبر داد وگفت: قرارداد اجرایی آن با ۱۵ میلیارد تومان اعتبار ابلاغ شده است.
وی در خصوص آبرسانی به روستای مهمویی و شهرک طلاب نیز گفت: طرح آبرسانی به مسکن طلاب نیز در دستور کار قرار دارد و به زودی این طرح هم به مرحله اجرا خواهد رسید.


خسروی مدیر شرکت توزیع نیروی برق قاینات نیز گفت: به محض مشخص شدن معبر ورودی سایت ،کار نصب دکل ها آغاز خواهد شد.
اسماعیلی رئیس اداره گاز شهرستان نیز بیان داشت: سایت مسکن ملی خضری دشت بیاض گاز رسانی شده وسایر شهرها وبه خصوص شهر قاین به محض تحویل معابر گازرسانی آغاز خواهد شد.

غلامپور شهردار قاین نیز از آماده سازی سایت ۴۹ هکتاری تا پایان تیرماه خبرداد و گفت: در معابر اصلی عملیات خاکی انجام شده ومعابر فرعی درحال اجراست.
صادقیان رئیس اداره ثبت و اسناد شهرستان گفت: کل اسناد مالکیت ۴۹ هکتارقاین صادر شده است .
راستی رئیس شعبه تامین اجتماعی قاین گفت: ۵۷۶ نفرتوسط شهرداری به تامین اجتماعی معرفی شده اند که بخشی از افراد نسبت به پرداخت هزینه به صورت اقساط ۱۸ تا ۳۶ ماهه اقدام کرده اند و بخش عظیمی در انتظار تغییر قانون وتخفیف هزینه ها هستند.
فرخی رئیس بنیاد مسکن قاین نیز گزارشی از روند اطلاع رسانی و تشکیل پرونده متقاضیان در مسکن ملی ارائه داد و گفت: در آخرین اطلاع رسانی ها اعلام شده است چنانچه متقاضیان تا ۱۵ تیرماه نسبت به پرداخت هزینه تامین اجتماعی و صدور پروانه ساخت اقدام نکنند برابر ضوابط قانونی افراد جدید جایگزین خواهند شد.
وی افزود:به زودی قرعه کشی برای سایت ۳۶ هکتاری نیز انجام و به متقاضیان اطلاع رسانی خواهد شد تا برای صدرو پروانه و نقشه اقدام کنند.
ایوبی رئیس اداره راه و شهرسازی قاین نیز دراین جلسه به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده از آغاز اجرای طرح مسکن ملی تاکنون پرداخت و گفت: خوشبختانه اقدامات بسیار خوبی در شهر قاین و شهرهای تابعه با همکاری دستگاههای خدمات رسان انجام شده است وروزنه امیدی برای ساخت مسکن ملی در شهرستان قاینات آغاز شده است.

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا