عدم شناخت دانشگاه بزرگمهر در منطقه /کسب رتبه سوم دانشگاه بزرگمهر در اشتغال زایی دانش آموختگان

به گزارش نسیم قائن ، سید احسان شکیب سرپرست دانشگاه بزرگمهر قاین پیش از ظهر امروز در جلسه مشورتی با جمعی ازخبرنگاران قاینات و زیرکوه با بیان این که حرفه خبرنگاری حرفه ای خطیر و پرمسئولیت است گفت: شجاعت و صداقت ۲ مشخصه مهم خبرنگاری است که اگر با هم عمل شود اطلاع رسانی و آگاهی بخشی باعث برکات و یا جلوگیری از آفات زیادی می شود.
وی با اشاره به فعالیت های خبرنگاران در عرصه های مختلف به رشادتها و دلاوریهای خبرنگاران در طول ۸ سال دفاع مقدس اشاره داشت و گفت: چه در دوران دفاع مقدس و چه در حالی که بیماری کرونا در کشور شیوع پیدا کرده است خبرنگاران در موقعیت های مکانی خطرناک حاضر می شوند و فداکاریها و ایثارگریهای پزشکان و پرستاران و دواطلبین خدمت را انعکاس می دهند و روحیه همدلی و تشکر و تقدیر را دررابطه با این بیماری زنده می کنند.
شکیب در ادامه با بیان این که دانشگاه بزرگمهر قاین در تاریخ ۷ ساله خود خبرنگاران را در کنار خود داشته است وبسیاری از مشکلات و دستاوردها و مسائل را در دانشگاه با کمک اصحاب رسانه توانسته است منعکس کند گفت: یکی از مشکلات عمده ما که با آن مواجه هستیم مسئله ای به نام عدم شناخت دانشگاه بزرگمهر در منطقه قاینات و زیرکوه است و به هر دلایلی دانشگاه در سطح منطقه شناخته نشده است به طوری که اکثر مردم منطقه شناخت کافی از دانشگاه دولتی بزرگمهر را ندارند.
وی ادامه داددر همین راستا ،برای معرفی بیشتر دانشگاه برنامه هایی از جمله دیدار با روسای ادارات آموزش و پرورش قاین و زیرکوه را در برنامه داشته و داریم و ظرفیت ها و پتانسیل های دانشگاه برای روسای آموزش و پرورش و معاونینشان ارائه خواهد شد تا نسبت به معرفی به دانش آموزان اقدام شود.
سرپرست دانشگاه بزرگمهر قاین از فارغ التحصیلی قریب به ۱۰۰۰ دانش آموخته در مقاطع تحصیلی کاردانی و کارشناسی از ابتدای تاسیس خبر داد و گفت: خوشبختانه دانشگاه بزرگمهر قاین از نظر اشتغال دانش آموختگان،رتبه سوم را سال گذشته در سطح کشور داشته است.
شکیب از برنامه ریزی جهت برگزاری گردهمایی با دانش آموختگان دانشگاه بزرگمهر پس از ریشه کن شدن کرونا خبر داد و گفت: علی رغم این که ازابتدای تاسیس امکانات کمی داشته ایم اما برخی از دانش آموختگان خاطرات خوشی را از این دانشگاه دارند و در ارگانها و نهادهای مختلف مشغول به کار می باشند.
دکتر شکیب در ادامه با تاکید مجدد بر این که در شناسایی دانشگاه بزرگمهر با ضعف مواجه هستیم گفت: عدم تعامل دانشگاه با دستگاههای شهرستان در طول چند سال گذشته از جمله مشکلات پیش روی ما بوده است و ارتباط ما به جهت شناساندن دانشگاه با نهادهای فرهنگی و آموزشی در شهرستان های قاینات و زیرکوه باید بیشتر شود.
درادامه این جلسه مشورتی خبرنگاران نیز نقطه نظرات و دیدگاههای خود را بیان داشتند
تبلیغات محیطی بیشتر در جهت معرفی دانشگاه،راه اندازی شعبه دفترنهاد مقام معظم رهبری،ساخت پروژه های نیمه تمام دانشگاه ،جذب رشته های کارشناسی ارشد از جمله مواردی بود که در این جلسه ،خبرنگاران مطرح کردند.
سرپرست دانشگاه بزرگمهر قاین در پاسخ به درخواستهای خبرنگاران با بیان این که تبلیغات محیطی یکی از دغدغه های ماست گفت: هردانشگاه ابزارهای اولیه و مهمی برای تبلیغات خود دارد و معرفی دانشگاه بزرگمهر با کلیپ های کوتاه و جذب و انتشار آن توسط خبرنگاران می تواند در معرفی بیشتر دانشگاه به ما کمک کند .
وی ادامه داد: یکی از مشکلات عمده دانشگاه کمبود فضای فیزیکی در حوزه اداری و آموزشی در آینده خواهد بود و چون نگاه ما ،نگاه آینده نگری است لذا برنامه هایی به همین منظور از زمان ریاست قبلی دانشگاه در دستور کار قرار گرفته است و اولویت اول ما هم ایجاد فضای آموزشی و اداری است و اعتبار هم برای این پروژه ها داریم و کلنگ آن هم زده شده است و ظرف دو ماه آینده کار ساخت ،ساختمان اداری آموزشی آغاز خواهد شد.
وی با درخواست از خیرین گفت: ساخت خوابگاههای دانشجویی و مسجد دانشگاه نیازمند کمک خیرین است و امیدواریم در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه خیرین نیز با ما همکاری داشته باشند.
شکیب در بخش پایانی این جلسه به انتخاب روابط عمومی دانشگاه بزرگمهر به عنوان روابط عمومی برتر دانشگاههای کشور اشاره داشت و گفت: کسب رتبه های برتر در مسابقات علمی و ورزشی و جشنواره های کشوری و چاپ مقالات اساتید دانشگاه در حوزه های مختلف از جمله موفقیت های علمی و فرهنگی دانشگاه بزرگمهر در سال گذشته بوده است.
در پایان جلسه از خبرنگاران با اهداء لوح و هدیه تقدیر شد.