اخباراسلایدر بزرگ

طلسم زمین مسکن ملی و درمانگاه تامین اجتماعی قاین باید شکسته شود

به گزارش نسیم قاین؛حجت الاسلام رحمانی در خطبه های این هفته نماز جمعه قاین ضمن دعوت مردم به تقوای الهی وبا اشاره به موضوع مسکن ملی برای جوانان گفت: بیش از یک سال است که از طرح مسکن ملی می گذرد و هنوز ۱ متر زمین  به صورت رسمی به متقاضیان شهرستان قاینات در سطح شهر واگذار نشده است.

 

وی افزود:بخشی از زمین هایی که برای طرح مسکن ملی در شهر قاین در نظر گرفته شده است در حریم نیروگاه قاین قرار دارد و علنا واگذاری زمین دراین محدوده با مشکلات زیست محیطی مواجه است.

 

امام جمعه قاین ادامه داد:برخی از مسئولین استانی قول داده اند تا با پیگیری های مستمر،حریم نیروگاه را از۲هزار متر به ۱۵۰۰ متر تقلیل دهند اما هنوز اقدامی صورت نگرفته است.

 

حجت الاسلام رحمانی افزود: تاکنون برای الحاق ۱۸۰ هکتار از زمین های مد نظر ،مالکین اعلام آمادگی کرده اند و به صورت ۳۰به۷۰ با دولت به توافقاتی رسیده اند و ۴۰ هکتار سند به نام دولت هم صادر شده است و۴۲ هکتار دیگر باید مراحل قانونی خود را طی کند ولی از لحاظ چشم انداز ۲۰ ساله شهرستان قاینات نیاز مند ۳۰۰ هکتار زمین است.

 

وی ادامه داد: برای ساخت مسکن ملی در شهرستان قاینات ،نباید اشتباهات هزار واحدی تکرار شود وآن زمان هم حرف انسانهای خیر خواه را گوش نکردند و هزار واحد را در ۴ نقطه شهری بنا نکردند و حال هم که دولت بنا را به صورت ویلایی گذاشته است نیازمند الحاق ۳۰۰ هکتار زمین به شهر قاین هستیم.

 

خطیب جمعه قاین با بیان این که متاسفانه قیمت زمین و مسکن به صورت دیوانه وار رو به افزایش است و مشکلات زیادی برای جوانان ایجاد شده است خواستار پیگیری الحاق زمین های اطراف شهر به محدوده شهری شد.

 

حجت الاسلام رحمانی در ادامه بیان داشت: یکی از مطالبات به حق مردم شهرستان قاینات احداث پلی کلنیک تامین اجتماعی شهرستان است که در سال ۹۶ با حضور مرحوم نوربخش رئیس وقت سازمان تامین اجتماعی کلنگ زنی شد و تاکنون هیچ اتفاقی نیفتاده است.

وی افزود: شهرستان قاینات و زیرکوه به لحاظ جغرافیایی ۱۸۰ هزار جمعیت دارند و حدود ۶۰ هزار نفر بیمه شده تامین اجتماعی دراین شهرستان هستند اما از امکانات بسیار ناچیزی برخورداند که در شان کارگران و کارمندان تحت پوشش تامین اجتماعی نیست و خدمات رسانی به این اقشار از بیمه شدگان چه در حوزه علوم پزشکی و چه در تامین اجتماعی بسیار کم است درحالی که حق بیمه ای که برای یک نفر تحت پوشش تامین اجتماعی در شهر قاین و یا زیرکوه و مرکز استان و کلان شهرها پرداخت می شود یکی است اما امکانات و خدمات دهی بسیار متفاوت است.

 

وی ادامه داد: در سال ۹۶ طبق تفاهم نامه ای که مسئولین وقت شهرستان و استان امضا کردند قرار شد زمین عشایر که چسبیده به درمانگاه تامین اجتماعی است برای توسعه واگذار شود اما هیج اقدامی صورت نگرفت و در سال جاری هم معاون عمرانی استاندار در جلسه ای که ۴۰ روز پیش برگزار شد از پیگیری جهت واگذاری زمین عشایر خبر میدهد و راهکارهایی را پیشنهاد و خوش خبری برای خرید و تامین زمین را میدهد و به گونه ای که دونفر از مسئولین دولتی علنا به بنده اعلام کردند مشکل زمین تامین اجتماعی قاین حل شد اما طبق صحبتی که امروز با معاون استاندار داشتم ایشان گفتند هیچ اتفاقی نیفتاده است و قرار است هفته آینده با استاندار در تهران موضوع را پیگیری کنیم.

 

وی افزود:متاسفانه با وجود این که در سال۷۰ یک خیر ۲ هزار متر زمین را برای ساخت بیمارستان تامین اجتماعی واگذار نموده است اما همین صورتجلسه و امضای مسئولین شهرستان برای واگذاری زمین عشایر بهانه ای برای از آنجا رانده و از اینجا مانده شده است و متواضعانه و جدی از استاندار و مسئولین شهرستان خواهش داریم که این طلسم را بشکنند تا بیشتر از این شرمنده مردم نباشیم.

 

 

امام جمعه قاین در بخش پایانی سخنان خود در خصوص میزان اجاره بها که برای افزایش آن قانونا سقف تعیین شده است گفت:این امر بسیار قانونی است و صاحبان منازل و مغازه هایی که می گویند ما راضی نیستیم بدانند که مشکلی برای مستاجر وجود ندارد و شرعا می تواند با همین افزایش ۲۵ درصد به عنوان مستاجر در خانه بماند.

 

وی درپایان نیز بیان داشت: اگراین روزها  شاهد صف های طولانی درجایگاههای عرصه سوخت هستیم به دلیل افزایش قیمت مواد سوختی در مرز افغانستان است و این کمبود احتمالی کاملا هماهنگ و هدفمند از سوی دولت است تا با هوشیاری از قاچاق بی رویه سوخت جلوگیری شود.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا