سیاسی

شکسته شدن قفل پروژه های نیمه تمام بهداشت و درمان قاین بعد از ۳ سال/عملی شدن قول معاون وزیربهداشت ودرمان برای قاینات

به گزارش نسیم قائن ، عباس حمیدی سرپرست شبکه بهداشت و درمان قاین در نشست خبری با اصحاب رسانه از فعال شدن پروژه های نیمه تمام شبکه بهداشت و درمان بعد از ۳ سال خبر داد و گفت: ۶ پروژه عمرانی که از ۳ سال گذشته نیمه تمام برزمین مانده بود با همکاری خیرین ودانشگاه علوم پزشکی مجددا فعال و تمام تلاش ما این است که ۵ پروژه در دهه فجر امسال به بهره برداری برسد.
حمیدی با اشاره به پروژه های در حال اجرا گفت: این ۵ پروژه شامل مرکز خدمات شهید بهشتی،پایگاه غدیر،پایگاه کوثر،مرکز نیمبلوک ومرکز بیهود است و پروژه آموزشگاه بهورزی قاین نیز پیشرفت زیادی نداشته است و امیدواریم باکمک خیرین به پیشرفت خوبی برسد که بتوانیم به عنوان طرح اولویت دار در پروژه هاگنجانده و اعتبار و تخصیص دریافت کند.
وی از راه اندازی اورژانس اسفدن ظرف یک ماه آینده نیز خبر داد.
عملی شدن قول معاون وزیر بهداشت ودرمان برای مگا آی سی یو قاین
حمیدی درادامه با اشاره به سفر دکتر جان بابایی معاون درمان وزیر بهداشت به شهرستان قاینات از قول ایشان برای تجهیز بخش مگا آی سی یو بیمارستان با ۲۰ تخت خواب خبر داد و گفت: بیش از ۷ میلیارد تومان تجهیزات این بخش بر اساس قول معاون درمان وزیر بهداشت رسیده است و به زودی این بخش راه اندازی خواهد شد.
وی از شروع به کار مجدد بخش ایزوله تنفسی بیمارستان قاین خبر داد و گفت: برای تکمیل این پروژه ۴ میلیارد برآورد شده است که معاون وزیر بهداشت در جهت تکمیل این پروژه قول همکاری داده اند و تاکنون یکی از خیرین مبلغ۵۰۰ میلیون تومان واریز و کار شروع شده است وان شاء الله با کمک خیرین و دانشگاه علوم پزشکی این بخش نیز هر چه زودتر به بهره برداری خواهد رسید.
حمیدی از قرارداد ۲میلیاردی تاسیسات این بخش نیز خبر داد.
راه اندای آزمایشگاه ویروس شناسی در قاین به زودی
سرپرست شبکه بهداشت و درمان قاین از راه اندازی کلنیک تخصصی تنفسی حاد در جهت رفاه حال همشهریان در محل بیمارستان قدیم خبر داد و گفت: ظرف ۲ روز آینده این کلنیک راه اندازی خواهد شد.
حمیدی به اهدای یک دستگاه PCR از سوی خیر نیکوکار امین زاده اشاره داشت و گفت: فضای ساختمانی برای آزمایشگاه ویروس شناسی بیمارستان قاینات در حال آماده شدن است و تکمیل این فضا و تجهیزات نیاز به ۱ میلیارد اعتبار دارد که خوشبختانه خیرین دراین راه هم پیش قدم بوده اند و به زودی آزمایشگاه ویروس شناسی قاین و به خصوص تشخیص کرونا دراین شهرستان راه اندازی خواهد شد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان قاین از سند زدن یک دستگاه سی تی اسکن ۱۶ اسلایدی به نام شهرستان قاینات خبر داد و گفت: باید زیر ساخت وساختمان این دستگاه فراهم شود که در حال اجرای ساختمان سازی هستیم و ان شاء الله این پروژه نیز ظرف۳ هفته آینده آماده خواهد شد.
کمبود اعتبار دلیل روند کند بیمارستان دوم قاین
دکتر حمیدی از پیشرفت۱۵ درصدی بیمارستان دوم قاین خبر داد وگفت: متاسفانه اعتبار تخصیص یافته به این پروژه بسیار پایین است و کار به کندی پیش می رود که این موضوع با گلایه دکتر جان بابایی نیز همراه بود و امیدواریم با همراهی و همکاری دانشگاه علوم پزشکی بتوانیم این پروژه را هم به پیشرفت خوبی برسانیم.
وی در خصوص دستگاه ام ار آی نیز گفت: از طریق هیئت امنایی MRIبه مناقصه گذاشته شده است و شهرستان قاینات نیز جزء این اولویت هاست
حمیدی به ساختمان درحال ساخت ام ارآی نیز اشاره داشت و گفت: برای تکمیل این ساختمان خیرین سهم خود را پرداخت کرده اند وسهم دانشگاه علوم پزشکی مانده است و امیدواریم این پروژه هم با تخصیص اعتبار هرچه سریعتر تکمیل شود.
وی به پیشرفت ۶۰ درصدی خوابگاه دانشجویی۱۵ خرداد اشاره کرد و گفت: ۱ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل پروژه گذاشته شده است وظرف یک سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.
حمیدی به ساخت اورژانس در روستاهای آفریز،چاهک موسویه،،مهدی آباد،محمدآباد علم وسه راهی خواف وسه راهی کره اشاره کرد و گفت: اورژانس آفریز شروع شده است و مابقی نیز در دستور کار شبکه بهداشت و درمان قاین قرار دارد.
حضور نماینده قاینات و زیرکوه در کمیسیون بهداشت و درمان ،یک فرصت خوب برای منطقه
حمیدی از تعیین تکلیف ریاست بیمارستان و شبکه بهداشت ودرمان قاین در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: از اولین روزهای کاری تعیین ریاست بیمارستان در اولویت برنامه های من بوده است
وی در خصوص عدم ماندگاری پزشکان در شهرستان نیز گفت: برخی از مشکلات در دست شهرستان ودانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیست و برخی مشکلات عدم ماندگاری پزشکان نیز قانونی است و عوامل متعدد باعث شده است که پزشکان ماندگاری زیادی در این شهرستان های محروم نداشته باشند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان قاینات ضمن تقدیر و تشکر از پیگیری های نماینده شهرستان قاینات و زیرکوه در خصوص مشکلات بهداشت و درمان شهرستان ،حضور ایشان در کمیسیون بهداشت را یک فرصت بسیار خوب دانست و گفت: امروز مطالبه گری در خصوص کمبود های درمانی یک نیاز اساسی است وفرصت بسیار خوبی داریم که مطالبه گری داشته باشیم و قطعا پیگیری هم خواهد شد.
حمیدی در بخش پایانی سخنان خود از همکاری بسیج در کمک به بهداشت و درمان در بحث مبارزه با کرونا تشکرکرد و گفت: اوایل کاری بنده با پیک کرونا همراه بود و به روزی ۸۰ بستری رسیده بودیم و وضعیت شهرستان سیاه بود وبا اقدامات انجام شده این به نصف و حتی کمتر رسید و از قرمز خارج و به حالت نارنجی رسید ودر کل شرایط بسیار بدی را گذراندیم به طوری که ۴۰ درصد همکاران ما نیز مبتلا و با کمبود نیرو در یک پیک زمانی مواجه بودیم اما همکاران ما و پزشکان واقعا از جان مایه گذاشتند وخوشبختانه امروز شرایط آرام تر شده است و در این روزها هم ۳۰ نیروی بسیجی و۳۰ پرستار ترم ۸ نیز به کمک کادر درمان ما آمده اند.
دشتگرد رئیس دانشکده پرستاری و مامایی قاین با اشاره به آخرین وضعیت دانشکده پرستاری در شهرستان قاینات گفت: این دانشکده با ۶ رشته وبا حضور ۴۸۳ دانشجو در حال فعالیت است
وی از وضعیت استقلال مالی دانشکده خبر داد و گفت: یک سال است که استقلال مالی دانشکده را داریم و بودجه مشخص و تصویب شده دارد
دشتگرد در خصوص دانشکده علوم پزشکی قاین نیز گفت: برای مجوز دانشکده علوم پزشکی شرایط سخت است و باید جمعیت ۵۰۰ هزار نفری داشته باشیم اما یک سری تبصره هایی نیز وجود دارد وافزایش دانشکده ها در دستور کار قرار دارد ورشته های مورد نظر مطرح و تا مجوز وزارت خانه نیز پیش رفته است ودر حال حاضر منتظر هیئت برد برای تایید ساختمان دانشکده مامایی هستیم و امیدواریم که به نتایج مطلوبی برسدتا زمینه راه اندازی دانشکده علوم پزشکی در قاین هرچه سریعتر فراهم شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا