اخبارشهرستان

رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قاین: ۹۰ درصد هنرمندان صنایع دستی قاین بانوان هستند

رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قاین: ۹۰ درصد هنرمندان صنایع دستی قاین بانوان هستند

به گزارش نسیم قاین،حمید عباس‌زاده اظهار کرد: روستاهای بسکاباد، بیناباج، کارشک، خضری و دشت بیاض از روستاهای مورد هدف بوم گردی است.

 

رئیس میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قاین افزود: در شهرستان قاین ۸۴ اثر تاریخی ثبت شده و بیش از ۴۰۰ اثر شناسایی شده داریم.

 

عباس‌زاده از فعال بودن ۲۰ رشته صنایع دستی در شهرستان قاین خبر داد و افزود: بیشتر صنعتگران شهرستان در رشته های بافته های داری، گلیم، جاجیم، پلاس، سفره آردی، حوله بافی، سفال گری و آهنگری سنتی فعالیت دارند.

 

وی در ادامه از فعال بودن بیش از ۷۰۰ صنعتگر در حوزه صنایع دستی شهرستان قاین خبر داد و گفت: ۹۰ درصد این صنعتگران بانوان خانه دار هستند که در کنار خانه‌داری، در حوزه صنایع دستی هم مشغولند.

 

رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قاین با بیان اینکه ظرفیت های گردشگری و سرمایه گذاری شهرستان قاین در نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران ارائه شد، افزود: تفاهم نامه ای بین آب منطقه ای و سرمایه گذار در محل نمایشگاه منعقد شد تا از ظرفیت سد فرخی به عنوان یک جاذبه طبیعی برای مبحث گردشگری و اقامتی استفاده شود.

 

وی با اشاره در ارائه تسهیلات دولتی با کارمزد پایین به سرمایه گذاران در زمینه گردشگری و اقامتی؛ از سرمایه گذاران خواست در شهرستان قاین سرمایه گذاری کنند چراکه این شهرستان از پنج نقطه در مسیر مسافران قرار گرفته است و سرمایه گذاران می توانند در خصوص احداث مجتمع بین راهی و هتل آپارتمان اقدام کنند.

 

منبع: شبستان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا