سیاسی

دیدار شورای فرماندهی سپاه قاینات و شورای اداری شهرستان با امام جمعه قاین+ تصاویر

به گزارش نسیم قائن ، در اولین روز از هفته دفاع مقدس جمعی از بسیجیان شهرستان و شورای فرماندهی سپاه قاینات و شورای اداری شهرستان با امام جمعه قاین دیدار کردند.
سرهنگ رمضانعلی فرحبخش ثانی ضمن تبریک فرا رسیدن هفته دفاع مقدس گفت:هفته دفاع مقدس یعنی زنده کردن وصیانت از ارزشهایی همچون اتحاد و برداری وایمان و اعتقاد راسخ به خداوند تعالی.
وی ادامه داد: همه ما مدیون خون سرخ شهدا وسختیها و رنج های آزادگان و جانبازان هستیم واگر امروز این عزت واقتدار وامنیت در نظام مقدس جمهوری اسلانمی است به برکت خون شهدا و دلاورمردیهای رزمندگان و جانبازان است.
فرمانده سپاه ناحیه قاینات در ادامه با اشاره به برنامه های هفته دفاع مقدس گفت: در طول این هفته ۵۰ عنوان برنامه شامل برنامه های آبروی محله،یادواره های شهدا،همایش پیشکسوتان دفاع مقدس،دیدار با خانواده های شهدا،نشست های بصیرتی،همایش میقات صالحین و.. برگزار خواهد شد.
درادامه حجت الاسلام رحمانی امام جمعه قاین با اشاره به رشادتهاو دلاورمردیهای رزمندگان دوران دفاع مقدس گفت: یکی از برکات جنگ تحمیلی شناخت دوست از دشمن بود.
وی ادامه داد: در طول دوران دفاع مقدس وقبل و بعد از انقلاب تنها کشوری که زورگیری صدام بی منطق را قبول نکردکشور سوریه بود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت:اگر جنگ تحمیلی نبود انقلاب ما تضمین نشده بود و این دستاوردها وموفقیت هایی که جوانان و نخبگان ما به آن رسیده اند نبود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا