درخواست ازخیرین برای تکمیل بخش ایزوله بیمارستان قاین/ افزایش مرگ و میر مبتلایان به کرونا در قاین

به گزارش نسیم قائن ، دکتر عارفی فر رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان قاینات در نشست خبری با جمعی از اصحاب رسانه گزارشی از اقدامات انجام شده در راستای بیماری کرونا و سایر فعالیت های حوزه سلامت شهرستان ارائه داد.
عارفی با اشاره به موج دوم کرونا و افزایش مرگ و میر ناشی از این بیماری اظهارکرد: در حال حاضر ما درگیر یک جنگ تمام عیار شده ایم و در موج اول این بیماری همه ارگانها و نهاد ها با روحیه جهادی پای کار آمدند
وی ادامه داد:در موج دوم که جنگ حالت فرسایشی به خود گرفته است و خستگی در مردم و نیروها ظاهر شد و کنترل ها و رعایت نکات بهداشتی در جامعه کمرنگ تر شده واین امر متاسفانه موجب افزایش موارد ابتلا و مرگ و میر ناشی از آن گردیدلذا لازم است که فرهنگ مواجهه با کرونا را در پیش بگیریم و حداقل کار این است که از ماسک به عنوان یک لباس رزم استفاده کنیم تا با این فرهنگ از شیوع بیماری کرونا جلوگیری کنیم.
عارفی به راه اندازی دپارتمان قلب با ۲۰ تخت ویژه و راه اندازی سایت آموزشی بیمارستان قاین به متراژ ۵۰۰ متر مربع اشاره کرد و گفت: با همکاری آستان قدس رضوی کلنیک دارالشفای امام رضا(ع) با امکانات جراحی محدود با ظرفیت ۱۰ تخت بستری،آزمایشگاه،رادیولوژی،دندانپزشکی،فیزیوتراپی و..استارت خورده است و امیدواریم در کوتاه ترین زمان ممکن این طرح برای خدمات رسانی به مردم شهرستان قاینات به بهره برداری برسد.
وی به واگذاری همراه سرای بیمارستان به شورای خیرین سلامت خبر داد و گفت:با پیگیری های موثرنماینده شهرستان و فرماندار و همکاری شورای شهر و شبکه بهداشت و درمان قاین از اول مرداد پایگاه انتقال خون قاین نیزبه صورت همه روزه به شهروندان خدمات ارائه خواهند داد.
عارفی از تهیه تجهیزات پزشکی و تهیه اقلام حفاظت فردی وکمک های نقدی خیرین با اعتباری بالغ بر ۶ میلیارد ریال به بیمارستان قاین خبر داد و گفت: خوشبختانه با پیگیری های مسئولین شهرستان ، دانشکده پرستاری مامائی قاین ردیف بودجه مستقل گرفت.
رئیس شبکه بهداشت و درمان قاین با اشاره به بخش ایزوله تنفسی بیمارستان قاین که نیمه کاره رها شده است گفت:در سال ۹۶ ازطرف سازمان بهداشت جهانی طرحی اجرا شد و قاین برای این طرح به صورت پایلوت در نظر گرفته شد که بخش ایزوله با ۱۲ تخت در شهرستان اجرا شود وتاکنون ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است وچون اعتبار این طرح از محل اعتبارات هتلینک بود به دلیل کمبود اعتبار ۳ سال است که رها شده است و اگر خیرین بتوانند ۴۰ درصد را تکمیل کنند دولت موکلف خواهد شد که مابقی را تکمیل کند.
وی با اشاره به افزایش رشته برای دانشکده پرستاری قاین گفت: زیرساختهای لازم برای رشته علوم آزمایشگاهی فراهم شده است و باید پیگیر رشته های دیگر هم باشیم و از شورای گسترش باید مجوز گرفته شود.
عارفی ادامه داد:ساختمان دانشکده پرستاری که سالهاست رهاشده است تعیین تکلیف شده و ردیف بودجه ای برای تکمیل در نظر گرفته شده و پیمانکار مشخص و باید با همکاری ادارات و نهادها زیرساختها برای دانشکده فراهم شود.
وی افزود: ارائه زیرساختها برای دانشکده پرستاری و دانشکده فنی امام خمینی از مصوبات سفر استاندار به شهرستان قاینات است و باید برای این امر اعتبار گذاشته تا اجرایی شود.
عارفی به نیاز شهرستان قاینات به برخی از تجهیزات از جمله ام ار آی اشاره کرد و گفت: طبق قول وزارت بهداشت و مسئولین استانی از محل اعتبارات دولتی سهمیه شهرستان قاینات محفوظ است و منتظر ورود دستگاهها به کشور هستند.