توزیع بیش از۴ هزار بسته معیشتی و نوشت افزار در قالب رزمایش مومنانه در قاین + تصاویر

به گزارش نسیم قائن ، سرهنگ رمضانعلی فرحبخش ثانی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه قاینات اظهار داشت: در سومین مرحله از گام دوم رزمایش کمک مومنانه در شهرستان قاین،بالغ بر۲۶۹۵ بسته لوازم تحریر به ارزشه ارزش ۳میلیاردو ۸۰۳هزارو ۵۰۰هزار ریال در بین دانش آموزان نیازمند توزیع خواهد شد.
وی با بیان این که در این مرحله ۲هزا رو ۲۱۶ بسته معیشتی به ارزش ۵ میلیاردو ۱۰۶ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال در بین نیازمندان شناسایی شده توزیع خواهد شد گفت: ۵۳ هزار و ۸۲۰ پرس غذای گرم به ارزش ۶ میلیارد و ۹۹۶ هزار و ۶۰۰ میلیون ریال نیز در بین مردم درایام صفر توزیع شده است.
فرحبخش از توزیع ۸هزار و ۶۵۵ کیلو گوشت به ارزش ۷ میلیارد و ۳۵۶ میلیون و ۷۵۰ هزار ریال خبر داد و گفت: توزیع ۸ سری کمک جهیزیه به ارزش ۸۰۰ میلیون ریال ،کمک به تعمیر ۱۰ باب مسکن محرومین به ارزش ۱ میلیارد ریال وتوزیع ۸۱۹۰قرص نان و ۷۱۰۰ ماسک به ارزش ۲۲۳هزا رو ۹۰۰ میلیون ریال در این مرحله از رزمایش کمک مومنانه در شهرستان قاین خبر داد و گفت: در مجموع ارزش های کمک های انجام شده دراین مرحله از رزمایش در شهرستان قاینات ۲۵ میلیارد و ۲۸۷ میلیون و ۲۵۰ هزار ریال بوده است.
وی بیان داشت: موسسات خیریه،کمیته امداد،بهزیستی،حوزه ها و پایگاههای مقاومت بسیج و عتبات عالیات دراین مرحله از رزمایش همکاری داشته اند.
امام جمعه شهرستان قاینات دراین مراسم اظهار کرد: تکالیف بر گردن انسان در رابطه با خدا نماز و روزه است و برخی تکالیف در ارتباط با انسان هاست که اگر یهودی، مسیحی یا مسلمان باشد کمک ها دارای مراتبی می شود اما جمعا حق الناس است و برخی تکالیف مربوط به رابطه انسان و نباتات وحیوانات است که در روز قیامت مورد سؤال قرار خواهد گرفت که در این زمینه روایات زیادی وجود دارد.
وی افزود: افرادی که مالی از خود را در راه خدا انفاق می کنند مثال یک بذر گندم است که تبدیل به هفت خوشه می شود و هر خوشه صد دانه دارد یعنی یک بذر نزد خدا تبدیل به هفتصد دانه می شود که خداوند این را دو برابر و چند برابر می کند که خداوند واسع عظیم است.
حجت الاسلام رحمانی گفت: بنابراین انفاق همه اش اگر نسبت به دیگران خیر است برای انفاق کننده خیری چند برابر دارد.
وی درپایان با اشاره با زندگی حضرت فاطمه زهرا (س) تصریح کرد: سیره فاطمه زهرا (سلام الله علیها) همان است که می فرماید ما در مقابل انفاق کردن مزدی از مردم نمی خواهیم و توقع اینکه بگویند دست شما درد نکند را هم نداریم.