سیاسی

بیانیه گام دوم انقلاب به فراموشی سپرده نشود/دهه فجر فرصتی برای تبیین خدمات جمهوری اسلامی ایران به مردم

به گزارش نسیم قائن ، جلسه کارگروه فرهنگی شهرستان قاین با محوریت برنامه ریزی ستاد دهه فجر در محل فرمانداری برگزارشد
حجت الاسلام علی پور رئیس اداره تبلیغات اسلامی قاین در این جلسه با اشاره به شعار امسال چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی(( انقلاب اسلامی، بالنده و مقتدر چون کوه استوار)) گفت: با توجه به محدودیت های کرونایی مراسم امسال دهه فجر با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و با حضور محدود برگزار خواهد شد.
وی از کلیه نهادها و ادارات خواست با توجه به تقارن ایام الله دهه فجر با ایام ولادت حضرت زهرا(س) فضا سازی شهری با یک نشاط اجتماعی در سطح شهر صورت گیرد.
سرهنگ فرحبخش فرمانده سپاه قاین نیز از برگزاری ۲۱۹ برنامه به همت حوزه ها و پایگاه‌های شهرستان خبر داد و گفت مسئولین شهرستان نسبت به فضا سازی مناسب با ایام اقدام کنند.

وی از مسئولین خواست بیانیه گام دوم انقلاب را در همه امورات سرلوحه کار خود قرار دهند و نگذارند این بیانیه به فراموشی سپرده شود.
فرمانده سپاه ناحیه قاینات با اشاره به توصیه رهبری در امید بخشی ونگاه خوش بینانه به آینده در بیانیه گام دوم انقلاب گفت: مخاطب اصلی گام دوم انقلاب جوانان هستند و باید سعی شود برنامه های ما در راستای امید بخشی به آینده و با تکیه بر توان نیروهای جوان باشد.

کریمی فرماندار قاین دراین جلسه با بیان این که دهه فجر فرصتی است برای همه سازمانها و نهاد ها که خدمات جمهوری اسلامی ایران را برای مردم تبیین کنند گفت:این خدمات که به مردم ارائه می شود خدمات دولت نیست بلکه خدمات نظام است.
وی با اشاره به پروژه های افتتاحی و کلنگ زنی‌ها در این ایام گفت بیش از ۱۰۰ پروژه در قاینات کلنگ زنی و افتتاح خواهد شد
کریمی ادامه داد زنده نگه داشتن یاد این ایام بسیار مهم است و ایامی که نشان دهنده مظهر اقتدار ملت ایران است از اهمیت خاصی برخوردار میباشد.
وی افزود: امروز جامعه بشدت نیازمند به تزریق امید و امید آفرینی است و دهه فجر فرصت مناسبی است برای ایجاد انگیزه مضاعف، انسجام و خودباوری.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا