سیاسی

به کارگیری معلمان جدید در آموزش و پرورش خراسان جنوبی

به گزارش نسیم قائن ، معاون پژوهش، برنامه ریزی و آموزش نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: ۵۵۷ معلم جدید از مهر امسال در مدارس استان به کار گرفته می شوند.
علی اصغر موسوی کیا افزود: برای جذب معلم جدید قرار است به زودی آزمون استخدامی کشوری برگزار شود که سهمیه جذب معلم برای استان ما ۱۷۷ نفر است و جزئیات مربوط به این آزمون در هفته های آتی اعلام می شود.
وی گفت:۱۳۱ معلم نیز در آزمون سال قبل پذیرفته شده اند که هم اکنون در حال گذراندن دوره مهارت آموزی خود هستند و از مهر وارد مدارس می شوند.
موسوی کیا افزود: هم چنین ۱۶۹ نفر هم امسال از دانشگاه فرهنگیان استان فارغ التحصیل و وارد مدارس می شوند و علاوه بر این نیروها، ۸۰ نفر سرباز معلم هم از ابتدای مهر امسال کار خود را در مدارس استان آغاز می کنند.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و آموزش نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش استان گفت:بیشترین نیاز استان در مقطع ابتدایی و بعد در رشته های فنی و حرفه ای و کار و دانش اعلام شده است.
موسوی کیا افزود:تا آغاز سال تحصیلی جدید ۷۰۰ معلم د خراسان جنوبی بازنشسته می شوند که با توجه به نقل و انتقالات فرهنگیان و اینکه خروجی معلم از ورودی آن در استان بیشتر است پیش بینی می شود مهر سال جاری با کمبود ۹۸۰ معلم در استان رو به رو شویم.
وی با اشاره به اینکه سال آینده به بیش از ۳۲ هزار ساعت معلم حق التدریس در خراسان جنوبینیاز است گفت: هم اکنون حدود ۱۷ هزار ساعت حق التدریس در استان پرداخت می کنیم وبیشترین نیاز در حوزه ابتدایی است و بیشترین کمبود معلم را در شهرستان های بیرجند، قاین ،نهبندان و درمیان داریم.
منبع: خبرگزاری صداوسیما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا