اسلایدر بزرگشهرستان

بهره برداری از ۴۳ پروژه با اعتبار ۱۱ میلیاردتومان در بخش کشاورزی قاین/ تحقق مرکز ملی ترویج زرشک و عناب خواسته به حق مردم منطقه

به گزارش نسیم قاین،سید موسی موسوی مدیر جهاد کشاورزی قاین در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان این که خدمت به کشاورزان و رضایت آنها را سرلوحه کار خود قرار داده ایم گفت: تمام تلاش همکاران جهاد کشاورزی تلاش در جهت کمک به دامداران و کشاورزان است.

 

وی با ارائه گزارشی از عملکرد جهادکشاورزی شهرستان قاینات گفت: درهفته جهادکشاورزی ۴۳ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۱ میلیاردتومان به بهره برداری رسید که ۸ پروژه به نمایندگی از سایر پروژه ها با حضور مسئولین رسما افتتاح شد.

 

موسوی افزود: با بهره برداری از این پروژه ها ۱۳ هزار و۵۷۶ نفر از مزایای آن برخوردار شدند و برای ۱۵۱نفر اشتغال پایدار و ۲۷ نفر به صورت غیر مستقیم شغل ایجاد شده است.

 

مدیر جهاد کشاورزی قاین با بیان این که قاینات به عنوان قطب تولید محصولات کشاورزی در سطح استان در تولیدات محصولات کشاورزی رتبه های اول تا دوم را داراست گفت: میزان سطح کشت گندم شهرستان ۳۲۳۵ هکتار است وحدود  ۱۰ هزار تن گندم از این سطح زیر کشت برداشت خواهد شد که از این میزان با پیش بینی انجام شده ۴هزار تن به انبار خرید گندم تحویل داده  و مابقی به عنوان خود مصرفی و تهیه بذر استفاده خواهد شد.

وی میزان سطح زیر کشت جو در شهرستان قاینات ۴۲۰۰ هکتارذکر کرد و گفت:پیش بینی می شود ۱۲ هزار تن جو در شهرستان برداشت شود.

 

مدیر جهادکشاورزی قاین بیان داشت: در بخش شیلات از۱۵۵ استخر پرورش ماهی دارای مجوز در شهرستان ۲۱۰ تن ماهی کپور و ۲۰تن قزل آلا تولید می شود.

 

موسوی در ادامه به احیا ومرمت ۲۷ رشته قنات ،۲۳۰هکتار آبیاری کم فشار،احداث۲۲ باب استخر ذخیره آب کشاورزی ،اجرای عملیات احداث کانال انتقال آب کشاورزی به طول ۱۴۰۰ متر مربع،تکمیل پروژه دامداری خضری دشت بیاض و خرید تجهیزات دامداری قاین اشاره داشت و گفت: احداث ۶ مورد گلخانه به طول ۱۲۵۰۰ متر مربع،صدور ۷ موافقت نامه اصولی سردخانه،تولید پسته فراوری شده،واحد تولید زرشک و.. از دیگر برنامه های این نهاد بوده است.

 

موسوی به تشکیل ۵۸۴ پرونده تسهیلات از محل دامدار کارت در سال۱۴۰۱ اشاره داشت و گفت: تاکنون ۸۳ مورد به ارزش ۶میلیارد و ۳۲۲ میلیون تومان پرداخت شده است.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود به توزیع اقلام ضروری در تنظیم بازار درسال۱۴۰۰ اشاره داشت و گفت: توزیع ۱۲۶تن برنج پاکستانی،۳۰۳ تن برنج هندی،۱۴۶ تن برنج تایلندی،۲۰تن و نیم گوشت گوساله منجمد ،۱۴۳ تن گوشت مرغ منجمد،۲۸۶ تن شکر برای خانوار ها و بخش صنعتی در سطح بازار قاین توزیع شده است.

 

مدیر جهاد کشاورزی قاین با اشاره به مرکز ملی ترویج زرشک و عناب که  مجوز آن برای شهرستان گرفته شده است و تا مرحله تثبیت چارت سازمانی پیش رفته است گفت: این مطالبه به حق مردم منطقه است و ضمن پیگیری هایی که از سازمان جهاد کشاورزی داشته ایم خواستار پیگیری نماینده محترم مردم  شهرستان قاینات وزیرکوه  برای تحقق این پروژه در تهران هستیم.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا