سیاسی

با همدلی به دنبال کارهای زیـربنایی هستیم

به گزارش نسیم قائن ، بیش از یک ماه از تغییر و تحول در شورای شهر قاین و تغییرات در هیأت رئیسه و کمیسیون‌های آن می‌گذرد. مهمترین تغییر نیز در این میان انتخاب آقای سید فخرالدین حسینی به‌عنوان ریاست جدید شورای شهر بود. این امر بهانه‌ای شد تا در گفتگویی با وی درصدد آشنایی با رویکرد و برنامه‌های جدید شورای شهر در دوره جدید و یک سال آینده برآییم. البته این امر با استقبال رئیس شورای شهر قاین روبرو شد. آن‌چه در ادامه می‌آید، گفتگو با ریاست شورای شهر قاین در مورد برخی مسائل شورای شهر قاین و مشکلات شهر قاین می‌باشد.
ارزیابی عملکرد یک سال گذشته شورا:
حسینی با اشاره به گذشت یک سال از عمر شورا، دوره جدید گفت: در ابتدا شروع به کار شورا افراد منتخب از هم شناختی نداشتند و به نوعی اداره شورا سخت بود از سویی باید شهردار عوض می‌شد و خزانه شهرداری هم خالی بود که بر سختی کار می‌افزود. با این حال با مدیریت آقای زردی وفاق و همدلی در شورا ایجاد شد و کمیسیون‌ها نیز بسیار فعال بودند.
دو دستگی در شورا نیست، مسائل سیاسی در مسائل شهر لحاظ نمی‌شود:
حسینی در پاسخ به سوالی در مورد تغییرات در شورای شهر قاین و این‌که در شورا نوعی دو دستگی حاکم است و به نوعی شورا به دو گروه ۳ و ۴ نفری تقسیم و تصمیمات بر این مبنا گرفته می‌شود و به همین دلیل اختلافاتی در شورا وجود دارد، گفت: اختلافات و دودستگی در شورا را به شدت رد می‌کنیم. بنده آدم سیاسی هستم، اما در شورا برای من و سایر اعضای شورا فقط و فقط مسائل شهر مهم است و مسائل و اختلافات سیاسی در مسائل و تصمیم‌گیری‌های شهری لحاظ نمی‌شود. افرادی که این مسائل را مطرح می‌کنند فقط به شهر لطمه می‌زنند. در شورا همدلی و وفاق زیاد است، ما به مردم قول داده‌ایم که برای شهر کار کنیم. توصیه بزرگان شهر به‌خصوص امام جمعه محترم نیز توجه به امور زیربنایی می‌باشد. الان در کمیسیون فرهنگی و کمیته ورزشی آقای زردی فعال هستند و یا در کمیسیون ماده صد سال گذشته آقای کاظمی حضور داشت ولی امسال آقای قرائی حضور دارند. آیا اگر آن گونه که عده‌ای مطرح می‌کنند، بود، آیا امکان این تغییرات بود؟ شورا از نظر ما ده نفر است یعنی به غیر از هفت نفر عضو شورا، امام جمعه، فرماندار و نماینده نیز عضو شورا هستند.
استفاده ار توان و همکاری از همه نخبگان و بزرگان:
حسینی در ادامه با اشاره به برنامه سفر به تهران و قصد دیدار با تمام بزرگان و نیروهای شناخته شده و فعال شهرستان در تهران بدون توجه به سابقه و گرایش سیاسی و جناحی آنان گفت: دست همه نخبگان و بزرگان را به گرمی می‌فشاریم و معتقدیم باید با وفاق و همدلی برای توسعه و عمران و آبادی شهر قاین کار کرد.
رابطه با شهرداری:
رئیس شورای شهر قاین در این مورد گفت: معتقدم ما شورای شهرداری نیستیم و حتی باید مکان فعلی شورا باید از شهرداری جدا باشد و مکان فعلی شورا به ضرر ماست و جدابودن سبب می‌گردد تا بیشتر به مسائل سایر ادارات نیز بپرداریم.
توجه به تمام نقاط شهر:
تلاش ما در مجموعه شورا از ابتدای شروع به کار توجه یکسان به تمان نقاط شهربوده است مثلاً در مورد شهرک ولیعصر با توجه به وضعیت آنجا و قول‌هایی که داده بودیم اکنون ۲۰۰ میلیون بودجه برای پارک آن منطقه و ۲۰۰ میلیون برای بهسازی پیاده‌روهای آن‌جا با کمک مردم اختصاص داده شده است. در مورد بازگشایی تقاطع ابومنصور باتوجه به نصب چراغ‌های راهنمایی و رانندگی فقط اجرای سرعت‌گیر باقی‌مانده است. یا در منطقه هزارواحدی برای تکمیل پارک امام علی(ع) نیز بودجه قابل توجهی اختصاص یافت. وی با رد برخی شایعات که اعضای شورا بر اساس این که در کدام منطقه ساکن و یا دارای املاک و… هستند در زمینه تخصیص بودجه و امکانات عمرانی تصمیم می‌گیرند، گفت: بنده شخصاً جز ۱۰۰۰ متر زمین و نیز یک منزل مسکونی که آن هم فقط نصفش متعلق به خودم است، املاک دیگری ندارم و سایر اعضای شورا نیز این چنین هستند و این مسائل صحت ندارد.
همکاری با دانشگاه بزرگمهر:
حسینی با اشاره به برخی مسائل مطرح شده در مورد دانشگاه بزرگمهر و این‌که این در مورد این دانشگاه و مسأله زمین آن سیاسی‌کاری شده است، با تکذیب این امر گفت: ما به شدت به دنبال توسعه و آبادی شهر هستیم و شورا هم شورای فرهنگی است. حتی ایجاد خوابگاه در مکان فعلی (مدرسه سیدجمال سابق) را شورا پیشنهاد کرد. از هیچ کمکی نیز در این زمینه دریغ نورزیدیم. البته به شهردار و مجموعه شهرداری بیان کرده‌ایم در بحث کمک به ادارات این با تنظیم قرارداد باشد، البته بحث دریافت پول مطرح نیست، بلکه صحبت بر سر این است که وقتی بخواهیم به مردم گزارش دهیم، بتوانیم بر اساس سند و مدرک صحبت کنیم.
تعامل با مدیران:
حسینی در این‌باره گفت: هماهنگی با امام جمعه و فرماندار خوب بوده است و در مورد مدیران شهرستان هم باید گفت: تعامل و هماهنگی و وفاق برقرار است و قبلاً مسئولین به شورا می‌آمدند اکنون ما نیز دیدار با مسئولین شهرستان را شروع کرده‌ایم. البته برخی مدیریت‌ها همگام و همراه نبودند، که ما به نماینده و فرماندار منعکس کردیم که اقدام شود. در مورد تغییر و تحول در مدیران اگر از ما سوال شود، نظر مشورتی خود را ارائه خواهیم داد، اما در عزل و نصب‌ها دخالت نمی‌کنیم. وی در این‌باره گفت: متأسفانه در بحث پرورش و تربیت مدیران توانمند در شهرستان کاری نشده است. باید از نیروهای توانمند و دلسوز بومی بدون توجه به گرایش و سابقه سیاسی بهره‌گیری کرد. زیرا نیروهای بومی دلسوز بوده و راحت‌ تر می‌توان با وی کار کرد و از طرفی به دلیل آشنایی با منطقه سریع‌تر بر کارها مسلط می‌شود. مثلاً در بحث تغییر فرماندار که عملاً نزدیک شش ماه است شهرستان درگیر آن است. اکنون فرماندار بسیاری از شهرستان‌ها تغییر کرده است، اما قاینات هنوز درگیر این بحث است. در همین زمینه هر فرماندار غیربومی که بیاید هر چقدر هم که توانمند باشد، برای آشنایی با فضای شهرستان حداقل به شش ماه زمان نیاز دارد که این برای شهرستان زیاد مفید نیست. به همین جهت معتقد به استفاده از افراد توانمند بومی در زمینه انتخاب مدیران هستیم.
توجه به امام زاده زیدالنار:
حسینی باتوجه به وجود این امام زاده در شهر قاین و در عین حال غربت آن گفت: از ابتدای کار شورا توجه جدی به آن شد و حتی برنامه‌هایی مانند سی شب با قرآن نیز در آن‌جا با استقبال گسترده مردم برگزار شد. وی از اجرای طرحی خبر داد که در طی آن از امام‌زاده دو خیابان ده متری که یکی به سمت میدان بار می‌آید که در میدان بار فلکه‌ای ایجاد می‌شود و به سمت پمپ بنزین می‌رود و در کنار آن واحدهای تجاری نیز ایجاد می‌شودواز سمت دیگردر کنار آن یک خیایان نیز به سمت بلوار امام حسین(ع) ایجادخواهدشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا