انتقال بی سروصدای شرکت انتقال نیروی برق قاین به بیرجند، صرف بودجه ۲میلیاردی پیام نور حاجی آباد برای پیام نور بیرجند

به گزارش نسیم قائن به نقل ازمهر قاینات،با توجه به وجود دو نیروگاه بزرگ تولید برق در شهرستان قاین از سالیان دور این شهرستان مرکز ثقل برق در جنوب خراسان بزرگ بوده وبالطبع دیگر ادارات مرتبط از قبیل ادارات تعمیرونگهداری پستهای فشارقوی؛بهره برداری وغیره از ابتدای تاسیس مربوط به جنوب خراسان بزرگ در این شهرستان تاسیس ومشغول به کار بوده است.
بر همین اساس اداره امورانتقال نیروی جنوب نیز در ابتدای تشکیل استان خراسان جنوبی با اختصاص دادن ساختمان قدیم شرکت توزیع برق قاین واقع در خیابان بهشتی به این اموریعنی شرکت انتقال نیرو تاسیس گردیده واین شرکت در قاین شروع بکارنمود و کلیه پرسنل وامورات اجرایی در این اداره مستقر گردید. اما به تدریج و براساس لطف مسئولین استانی به خصوص مدیر امور انتقال نیروی جنوب و بی تفاوتی مسئولان شهرستان از این اداره فقط تابلوی آن با یک ساختمان خالی باقی ماند و کلیه پرسنل وامکانات آن به مرکز استان منتقل شده است. جالب اینکه این اداره در ساختمان جدید خود در بیرجند شروع بکار نمود وخیلی آرام وبدون سروصدا ۱۲ نیروی تخصصی دیگر نیز جهت همکاری جذب این اداره شده و به کارمشغول شدند و حتی یکی از این نیروها نیزاز جوانان قاینات که قابلیت بالایی دارند جذب نگردیده است.
بدین ترتیب شرکت انتقال نیرو که مدتهاست تابلوی آن در محل سابق مدیریت توزیع نیرو برق قاین نصب می باشد اندکی بعد از راه اندازی بصورت کاملا مخفیانه وبدون سروصدا از قاینات به مرکز استان کوچ نموده است و درجذب نیروی انسانی آن نیز جوانان این شهرستان نادیده گرفته شده اند وحالا ما مانده ایم و چند سوال بی جواب:
انتقال این شرکت بر اساس کدام دستور بوده است؟ آیا نظریه اولیه تاسیس آن در قاین غیر کارشناسی بوده که بلافاصله پس از تشکیل انتقال یافته یا اینکه کاملا به صورت سلیقه ای واینکه مدیر مربوطه علاقهای به زندگی در قاین نداشته این اداره منتقل گردیده ؟ و سوال پایانی مسئولین محترم قاین آیا در جریان این موضوع بوده اند؟ واگر بوده اند به مردم توضیح دهند که علت این موضوع چیست؟
البته این اولین بار نیست که اتفاقاتی از این دست در قاینات می افتد و بودجه ها و ادارات قاینات به مرکز استان منتقل می شود. با این حال به نظر می رسد باید جایی ترمز این اقدامات وحدت شکن و زیاده خواهانه گرفته شود. طبیعی است با توجه به اینکه قاینات، مرکز اصلی تامین کننده برق استان است، باید ادارات مربوط و زیر مجموعه برق هم در قاین مستقر باشند، امری که به نظر می رسد نادیده گرفته شده و با انتقال اداره امور انتقال برق به مرکز استان، جوانان مستعد قاینات هم از حق طبیعی شان برای اشتغال در این اداره محروم شده اند. هر چند بازخوانی ضایع شدن حق قاینات در سال هایی که از تقسیم استان می گذرد کام مردم را تلخ می کند اما بر مسئولین شهرستان است که این موضوع را پیگیری و حق جوانان قاینات را برگردانند. «مهر قاینات» هم به طور حتم از طریق مسئولان ارشد وزارت نیرو پیگیر این انتقال بی سرو صدا و غیر قانونی خواهد بود و خوانندگان نشریه را از این پیگیریها آگاه خواهد کرد.
پس از افشاگری مهر قاینات درباره تخصیص بودجه ۸ میلیاردی بیمارستان قاین به یکی از بیمارستان های مرکز استان، حالا خبر می رسد که بودجه ۲ میلیاردی دانشگاه پیام نور زیرکوه هم به این سرنوشت دچار شده است. طبق ابلاغی در آذر سال ۸۸، دومیلیاردریال برای هزینهکرد در امور عمرانی دانشگاه پیام نور حاجیآباد تخصیص داده میشود، بودجه ای که بعد از ۵ سال خبری از وصول آن نیست و شنیده می شود صرف هزینه سالن جلسات دانشگاه پیام نور بیرجند شده است!این در حالی است که این بودجه در سال ۸۸ می توانست بخشی از مشکلات دانشگاه پیام نور زیرکوه را که با مصائب زیادی مانند تامین زمین و … روبرو است برطرف کند اما بار دیگر مسئولان استانی با تضییع حق مردم محروم منطقه زیرکوه، آن را برای مرکز استان هزینه کرده اند.
نوری مسئول مالی پیام نور استان خراسان جنوبی در گفتگو با مهر قاینات با بیان اینکه حتی اگر خود رئیس دانشگاه هم با بنده تماس بگیرد مصاحبه نمیکند دراین باره میگوید:« مگر اینکه ایشان در اینجا حضور داشته باشند و کتبا به من دستور بدهند، زیرا آمار مالی دانشگاه محرمانه است.»ثقفی رئیس دانشگاه پیام نور استان هم درباره سرنوشت بودجه ۲ میلیارد ریالی دانشگاه پیام نور زیرکوه به مهر قاینات می گوید:«بنده که در امور مالی دانشگاه مقام تشخیص استان هستم از چنین موضوعی خبر ندارم. من که مسئولیت استان را دارم همچنین چیزی را ندیدم و این مربوط به سال ۸۸ است. من آن موقع رئیس استان نبودم اما مطمئنم صحبت شما اشتباه است و در دانشگاه هم چنین ابلاغی وجود ندارد. دلیلش هم این است که دانشگاه حاجی آباد مورد تایید شورای گسترش نیست که ردیف اعتباری داشته باشد و کسی بخواهد برایش پول بگذارد.»
گفتنی است اگر مسئولین زیرکوه در سال ۸۸ این بودجه را دریافت می کردند می توانستند با هزینه این ۲۰۰ میلیون تومان با خرید زمین، ساختمان دانشگاه پیام نور حاجی آباد را تا مرحله ای پیش ببرند اما با تورمی که در چند سال گذشته کشور با آن روبرو بود در صورت برگشت این بودجه، تنها می توان گوشه کوچکی از مشکلات پیام نور حاجی آباد را بر طرف کرد.