
به گزارش نسیم قاین، دکتر قناعت با بیان این مطلب در جلسه دیدار امام جمعه و فرماندار شهرستان قاینات و اعضای شورای اسلامی شهر خضری دشت بیاض، خاطرنشان کرد: رفع مشکلات خضری دشت بیاض، به نفع این شهر یا شهرستان قاینات نیست بلکه انتفاع همه استان را به همراه دارد.
وی تصریح کرد: خضری دشت بیاض چون در ورودی استان از سمت مشهد مقدس قرار دارد و مسیر تردد مسافران زیادی بین خراسان رضوی و استان های دیگر است، باید مورد توجه قرار گیرد.
استاندار با اشاره به اقدامات صورت گرفته در این شهر، اظهار داشت: یکی از کارهای خوبی که در ورودی شهر خضری دشت بیاض در حال انجام است، احداث بازارچه دائمی صنایع دستی می باشد.
قناعت تأکید کرد: این بازارچه در ورودی استان می تواند فرصت خوبی برای عرضه ظرفیت ها و محصولات خراسان جنوبی باشد.
وی با انتقاد از روند کند اجرای پروژه، دفتر فنی استانداری را مکلف نمود موانع اجرای کار و نیز راهکارهای سرعت بخشیدن به روند احداث بازارچه را بررسی نماید.
استاندار، توسعه هر نقطه از استان را پیشرفتی برای کل خراسان جنوبی عنوان کرد.
قناعت با مرور تک تک مطالبات مطرح شده در جلسه، دستورات لازم درخصوص بررسی و پیگیری آنها در حوزه های مرتبط را صادر نمود.