اردبیل|کلاهبردار میلیاردی در مشگینشهر دستگیر شد

به گزارش نسیم قائن ، سرهنگ کیوان زرین کلاه بعد از ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگاران در مشگینشهر اظهار داشت: به دنبال دریافت گزارشهای مردمی مبنی بر کلاهبرداری از شهروندان در مشگینشهر با شگرد فروش عتیقه جات تقلبی و متواری بودن کلاهبردار، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی افزود: با انجام تحقیقات جامع و بررسیهای هدفمند مشخص شد، کلاهبردار حرفه ای پس از حدود ۳ ماه متواری شدن در تهران، برای دید و بازدید نوروزی به شهرستان بازگشته که هماهنگیهای لازم با مقام قضائی برای دستگیری وی انجام شد.
فرمانده انتظامی شهرستان مشگین شهر با اشاره به دستگیری کلاهبردار حرفه ای در یک عملیات غافلگیرانه گفت: متهم در بازجوییهای پلیسی به کلاهبرداری از ۶ شهروند با شگرد فروش عتیقه جات تقلبی اعتراف و روانه زندان شد.
زرینکلاه تصریح کرد: ارزش کلاهبرداریهای کشف شده از این کلاهبردار ۴ میلیارد ریال است.
انتهای پیام/ش